Lutyens in the details » The Kitchen at Castle Drogo, Devon. The room has a Soane-style top-lit pendentive dome, echoed by the circular beechwood table below. ©National Trust Images/Dennis Gilbert

The Kitchen at Castle Drogo, Devon. The room has a Soane-style top-lit pendentive dome, echoed by the circular beechwood table below. ©National Trust Images/Dennis Gilbert

The Kitchen at Castle Drogo, Devon. The room has a Soane-style top-lit pendentive dome, echoed by the circular beechwood table below. ©National Trust Images/Dennis Gilbert

The Kitchen at Castle Drogo, Devon, with the circular beechwood table designed by the architect of the house, Edwin Lutyens. The only natural light in the room comes from the circular lantern window above the table, echoing its shape.©National Trust Images/Dennis Gilbert


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 835 other followers